Kyotolease heeft in haar financieringsbehoefte een duidelijke en overwogen keuze gemaakt voor Triodos Bank. Deze groene bank voorziet als enige in alle financiering voor Kyotolease. Als duurzame voorloper in de bankenwereld is de Triodos Bank al jarenlang een zeer hechte partner van Kyotolease. Wij maken ons daarom sterk voor milieuvriendelijke mobiliteit gefinancierd met groen geld van de Triodos Bank.

Triodos bank doet alleen zaken met organisaties die een gezond milieu en een gezonde natuur ondersteunen. U kunt hierbij denken aan duurzame energieprojecten, maar ook aan biologische landbouw.

Triodos Bank leent alleen aan organisaties die echte sociale, ecologische en culturele waarde creëren, zoals liefdadigheidsinstellingen, sociale werkplaatsen, gemeenschapsprojecten en initiatieven op milieugebied. Bij het beoordelen van aanvragen hanteert de Triodos bank zijn eigen strenge sociale en ecologische criteria voor kredietverlening.

Triodos bank wil bijdragen aan een samenleving waarin de levenskwaliteit wordt bevorderd en de menselijke waardigheid centraal staat.

Circulair Geld
Circulair geld blijft binnen een bepaald netwerk. Het geld blijft dan binnen het gebied waar deze munt geldig is. Bij de United is er geen gebied afgesproken, maar een doel. United Economy is namelijk een netwerk van duurzame ondernemers, waaronder Triodos Bank en Kyotolease. Uniteds die binnen dit netwerk blijven, worden altijd duurzaam besteed. Betaling in circulair geld is bij Kyotolease ook mogelijk.

Meer weten over onze partner Triodos Bank? Lees meer op de website van Triodos Bank. 

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search