Duurzaam transport, je kunt het zo gek niet bedenken: efficiëntere mobiliteit, alternatieve brandstoffen, schone technologieën. Allemaal nu bereikbaar. En toekomstbestendig…

Of het nou gaat om een lange termijn strategie op inkoopbeleid, een toepassing van alternatieve brandstoffen voertuigen in het bedrijf, het ontwikkelen van kennis en inspiratie bij uw personeel, het ondersteunen in de uitvoering van het nieuwe beleid of bijvoorbeeld het creëren van een alliantie.

Alle bedrijven kunnen bij Zero-e terecht voor vragen over nieuwe brandstoffen, katalysatoren en filters, schone voertuigen, zuiniger rijden en de toepasbaarheid daarvan op uw vloot.

Een van de speerpunten daarbij is diversificatie, Zero-e gelooft niet in maar één oplossing voor een complex probleem als de verduurzaming van uw vloot. Wel is voor ieder probleem is een passende oplossing. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar het gebruik van een product, maar ook de productie en afdanking zijn van belang bij het reduceren van emissies.

Er wordt gewerkt volgens de Trias Energetica: het drie-stappenplan voor verduurzaming.

Zero-e wil op een concrete wijze haar missie van het bedrijf realiseren, zero emission. Dit doet zij onder andere door een biodiesel project (jatropha) in Mali te steunen en compenseert de CO2 uitstoot van het bedrijf daarmee. Maar zij doet dit ook door het leasen van een Volvo C30 Flexifuel (Bio-ethanol) bij Kyotolease.

De samenwerking met Kyotolease verloopt zeer gemakkelijk. Zij weten een fatsoenlijke prijs te rekenen, met prima service, en met de zekerheid dat de filosofie van dit bedrijf aansluit bij het onze – naar zero emission, met voor iedereen een bruikbare oplossing!

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search