Bij Kyotolease kunt u de maandelijkse leasetermijnen betalen in Uniteds i.p.v. Euro’s. Voor meer informatie over betalen in Uniteds kunt u een email sturen naar info@kyotolease.nl of contact opnemen met uw account manager.

 

Informatie United Economy

Veel ondernemers vinden dat echte waardecreatie centraal zou moeten staan in de economie. Voor hen is geld een middel, geen doel op zich. Vaak staat dit echter op gespannen voet met de werking van het huidige systeem. Het initiatief United Economy is er voor ondernemers die hierin zélf leiderschap willen tonen. Binnen ons netwerk maken we gebruik van ons eigen onderlinge betaalmiddel, de United, en bedenken we nieuwe spelregels om samen naar een duurzamere, veerkrachtige economie te werken.

De United is de eigen munt van United Economy met dezelfde waarde als de euro. United Economy is een netwerk van ondernemers –in Nederland- dat samen actief bouwt aan een eerlijke, sociale en groene economie. Dit doen we met eigen spelregels die we als ondernemers met elkaar afspreken. Een daarvan is circulair geld. Dit geld blijft in het netwerk en kan bij elke besteding weer opnieuw waarde creeren. Ook hanteren we 0 dagen betalingstermijn en kent de United geen rente.

Leden van United Economy betalen facturen (gedeeltelijk) in Uniteds i.p.v. Euro’s. United Economy voorziet in een betaalrekening waarmee betalingen aan onderlinge leden voldaan kunnen worden. Het is een soortgelijk initiatief als de WIR in Zwitserland met inmiddels 77.000 aangesloten bedrijven en 1,5 miljard euro omzet.

Zie www.unitedeconomy.nl voor meer info.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search