Fietsen Scoort stimuleert fietsen naar het werk. Vaker de fiets pakken is goed voor gezondheid en milieu. Samen fietsen we om de wereld.

Fietsen Scoort helpt bedrijven invulling te geven aan het duurzaamheidsbeleid.

Nederland fietsland
Nederland is een fietsland, maar dit kan nóg beter. Ongeveer 2,5 miljoen mensen wonen op minder dan 7,5 kilometer van hun werk. Toch komt slechts een kwart van hen op de fiets. Fietsen Scoort wil daar verandering in brengen.

Direct resultaten zien
De campagne is laagdrempelig. Deelnemers zien op de campagnewebsite direct hun resultaten.  Hoeveel calorieën zijn verbrand, hoeveel CO2 uitstoot is voorkomen en autobrandstof is bespaard.

“Duurzaam ondernemen is voor ons belangrijk. Negen NSPOH-ers fietsten in 2016 samen 7347 kilometers van en naar het werk, dat betekent 1889 kg minder CO2”

Fietsen voor het goede doel
Werknemers maken kans op één van de vele prijzen aan het einde van het jaar. Werkgevers sponsoren de gefietste kilometers en met de opbrengst steunt Fietsen Scoort de fietsprojecten van CooP Africa. Samen fietsen we tegen armoede.

Fietsen Scoort is door het Nationaal Instituut voor Sport en Bewegen beoordeeld als effectieve campagne. De beoordelaars noemen als sterke punten: laagdrempelig, praktisch, aantoonbaar grote effecten, innovatief en handig.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search