De Acknowledge IT group is een van de eerste klanten van Kyotolease. Acknowledge is een landelijk werkende ICT leverancier, op het gebied van infrastructuur, diensten, detachering en ERP (Microsoft Dynamics).

Inmiddels bestaat de organisatie uit meer dan 100 werknemers. Deze mensen wonen en werken verspreid over Nederland. Zij reizen veelal vanuit huis of vanaf een van de vestigingen Goes, Veldhoven of Hoogeveen naar de klanten. Dat betekent jaarlijks veel kilometers en dus veel CO2 uitstoot en andere vervuiling.

Medio 2005 heeft Acknowledge besloten dat alle nieuw te leasen auto`s op alternatieve, lees schonere brandstof moeten rijden. In de praktijk betekent dit PPO, hybride of in het uiterste geval LPG. Als de proef van Kyotolease met het aardgasprogramma slaagt zullen deze wagens worden ingezet in plaats van de LPG auto`s. Momenteel leasen we van Kyotolease diesel auto`s die rijden op PPO alsmede meerdere hybride Toyota`s. Onze klanten zijn zeer positief over ons Acknowledge Environment Program.

Wij zijn zeer tevreden over Kyotolease, de service is uitstekend, de maandelijks lease bedragen zijn gelijk aan die van andere lease maatschappijen.

Maar we rijden nu wel groen. En dat geeft een goed gevoel !

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search