Mobiliteit is een kwestie van mentaliteit.” Dit betoogt Niels van Kyotolease in de Kleur van Geld, dé online plek waar je leest wat er met het geld van spaarders en beleggers bij Triodos Bank gebeurt. In dit artikel komen Jan Jonker (hoogleraar Duurzaam Ondernemen) en Raphaël Nouwen (Triodos Bank) ook aan het woord.

 

Groen leasen populairder

Braamse: “Het aanbod van minder milieubelastende auto’s groeit snel. Alle grote merken hebben nu een of meerdere elektrische modellen. Hoe je autogebruik er ook uitziet en hoeveel kilometer je per jaar ook rijdt: er is voor iedereen een geschikt elektrisch model beschikbaar.

“Behalve elektrische auto’s hebben we ook wagens op biogas en waterstof”

Niels Braamse, manager van Kyotolease

Braamse helpt bedrijven om over te stappen naar groener rijden. “We willen een positieve beweging stimuleren”, zegt hij. “Op onze website kun je als ondernemer kosteloos een Quick Scan doen. Die leidt tot een gedetailleerd advies over welk type auto het meest passend is. In totaal bieden we 170 modellen aan. We stimuleren klanten om te kiezen voor het meest groene alternatief. Behalve elektrische auto’s hebben we ook wagens op biogas en waterstof.

 

Lees het gehele artikel verder op de website van De Kleur van Geld

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search