Onlangs is er weer een 100% elektrische auto afgeleverd bij Syson. Ditmaal heeft Niels Braamse van Kyotolease de sleutel overhandigt aan Patrick Dekkers van Syson, die de Hyundai Ioniq EV gaat rijden. Syson is een van de eerste klanten van Kyotolease, en dit is alweer de tweede volledig elektrische Hyundai Ioniq bij Syson. Syson draagt MVO een warm hart toe. Één onderdeel hiervan is zo groen mogelijk auto rijden. Daarnaast is onlangs een overeenkomst afgesloten om ons platte dak volledig uit te rusten met zonnepanelen. Dit levert zowel klimaat neutrale kilometers op als klimaat neutraal energieverbruik van de servers van Syson!

Over Syson
Syson heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het realiseren van totaaloplossingen op ICT gebied. Ben je op zoek naar een automatiseringsoplossing, dan kan je bij Syson terecht voor service op maat, kostenbesparing en nauwkeurige budgettering. Syson houdt de ontwikkelingen goed in de gaten en is creatief in het vinden van oplossingen, om kwaliteit te kunnen waarborgen en ontzorging te bieden. Voor meer informatie zie: www.syson.nl/

Over de Hyundai Ioniq EV
De Hyundai Ioniq EV is een 100% elektrische auto met milieuvriendelijke bekledingsmaterialen in het interieur. Niet alleen emissievrij rijden dus, maar ook duurzaam gebouwd. Zo kan je met een goed gevoel de weg op. Met een actieradius van 280km (NEDC) is de Ioniq EV prima geschikt voor alledaags autogebruik. De Hyundai Ioniq heeft een modern, gestroomlijnd design en een topsnelheid van 165km per uur.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search