Jaguar komt in juni met de marktintroductie van zijn eerste volledige elektrische auto, de Jaguar i-Pace. Je stapt in het het nieuwe paradepaardje vanaf een bedrag van € 83.000,-. Wil je meer opties en luxe dan kan de prijs oplopen tot maximaal € 106.000,-. Een hoop geld, maar dan heb je ook een unieke auto!

De i-Pace zal in vier verschillende uitrustingsniveaus verschijnen. In alle gevallen beschikt de auto over twee elektromotoren met een systeemvermogen van 400 pk. In eerste instantie wordt de Jaguar uitgevoerd met een 90 kWh batterij. Met dit enorme vermogen moet Jaguar Tesla nipt achter zich laten. Met 100 kWh is Tesla de best verkrijgbare batterij binnen de branche. Later komt er nog een uitvoering met een ietwat kleinere batterij van het nieuwe model op de markt.

De I-Pace is de eerste vol-elektrische Jaguar. Het productiemodel wordt waarschijnlijk op de Geneva Motor Show 2018 gepresenteerd. De eerste leveringen worden halverwege dit jaar verwacht.

Richtprijs volledig elektrische Jaguar I-Pace bekend Richtprijs volledig elektrische Jaguar I-Pace bekend Richtprijs volledig elektrische Jaguar I-Pace bekend

Meer details over de i-Pace

De auto van deze auto heeft een actieradius van 500 kilometer.  Het accupakket van dit studiemodel kan met een 50 kW-snellader in 90 minuten tijd voor 80%  worden geladen.  De look en feel van de Jaguar i-Pace is uniek binnen de elektrische autobranche. Sportief en gespierd net als de koning op de markt Tesla, maar toch ook weer geheel anders.

Volgens designbaas Ian Callum van Jaguar zal het model nauwelijks van het studiemodel afwijken. Deze concept car was 4,68 meter lang, 1,89 meter breed en 1,56 meter hoog. Hij biedt plaats aan vijf personen, die voorin 36 liter en achterin 530 liter aan bagage kwijt kunnen.

Wij wachten met smart af om het nieuwe model te kunnen bewonderen. Vanzelfsprekend is de Jaguar i-Pace vanaf nu te reserveren is bij Kyotolease. Zo kiest u voor groen rijden op een sportieve manier!

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search