Renault geeft bedrijven die voorop willen lopen weer een extra mogelijkheid.  Het automerk brengt namelijk de Renault Master Z.E. op de markt, een volledig elektrisch aangedreven bedrijfswagen. De Master Z.E. is uitgerust met de nieuwste generatie van de 33 kWh Z.E. 33 lithium-ion-batterij met geoptimaliseerd elektronisch management en heeft een actieradius van 200 kilometer NEDC. Bij winterse temperaturen zal dit uiteindelijk neerkomen op 80 á 100 kilometer en in de zomerperiode 100 á 130 kilometer. De laadtijd bedraagt zes uur. Ideaal voor bedrijven die emissievrije distributie belangrijk vinden!

Met name in de stad is de Renault Master Z.E. ideaal, omdat het verbruik bij snelheden onder de vijftig kilometer per uur laag is te noemen. De bestelwagen is leverbaar met alle op maat gesneden oplossingen van Renault Pro+ – Europa’s marktleider op het gebied van lichte bedrijfswagens. Hij is beschikbaar in zes versies, met een laadruimte van 8 tot 13 m², en een laadvermogen van 1 tot 1, 1 ton, om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van klanten. Er zijn drie lengte- en twee hoogtevarianten.

Bijtelling en prijzen

De Renault Master Z.E. komt in aanmerking voor de 4% bijtelling, heeft een een vanaf-prijs van €60.100,- en is per direct te  bestellen.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search