Leuk nieuws van DS, ze hebben de prijzen bekend gemaakt van hun eerste 100% elektrische model. De DS3 Crossback E-Tense wordt pas eind dit jaar in de showroom verwacht, maar is nu al te bestellen. Wanneer je nu bestelt kan je je DS3 Crossback E-Tense begin 2020 verwachten. Hoe eerder je bestelt, hoe eerder je rijdt, belooft DS.

Nieuw Platform

De DS 3 Crossback E-Tense is het eerste model van Group PSA die op het nieuwe CMP-platform staat en het eerste model die op de voor elektrische auto’s bestemde variant van dit platform staat. Later zullen ook de elektrische Peugeot 208 en Opel Corsa volgen.

Specificaties

De 136 pk en 260 Nm sterke elektromotor zorgt voor een sprint van 0 tot 100 kilometer per uur in 8,7 seconden. Een 50kWh accupakket geeft de DS3 Crossback E-Tense een actieradius van 320 kilometer volgens de WLTP-normering. Wanneer we dit vertalen naar de praktijk, dan wordt een gemiddeld rijbereik verwacht van tussen de 200 en 250 kilometer in de winter en tussen de 250 en 350 kilometer in de zomer. Voor de meeste ritjes dus zeker geschikt.

 

Prijzen

Er zijn verschillende uitvoeringen van de DS3 Crossback E-Tense beschikbaar. Om te achterhalen wat je ideale DS 3 Crossback E-Tense gaat kosten, kan je hem gemakkelijk naar wens samenstellen via de configurator op de website van DS. Design is belangrijk bij DS, wat extra opvalt wanneer je hem gaat samenstellen. Je kan veel kiezen om hem helemaal te personaliseren.

De extra opties en accessoires zorgen natuurlijk voor een meerprijs, maar de vanafprijzen per uitvoering zijn als volgt:

 

DS3 Crossback E-Tense So Chic €43.190
DS3 Crossback E-Tense Performance Line €43.190
DS3 Crossback E-Tense Performance Line+ €45.990
DS3 Crossback E-Tense Grand Chic €47.690
DS3 Crossback E-Tense La Première E-tense €50.240

 

Interesse in het leasen van een DS3 Crossback E-Tense? Neem gerust contact met ons op!

 

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search