CZAV, de agrarische coöperatie in Zuid-Nederland, heeft recent de sleutels ontvangen van een nieuwe Renault ZOE. Dit is de eerste 100% elektrische auto binnen hun wagenpark. Buitendienstmedewerker Lein de Visser van CZAV mag als eerste de weg op met de nieuwe auto, die een actieradius van maar liefst 400 kilometers NEDC op papier heeft.

CZAV in het kort
CZAV is een grote akkerbouw coöperatie met ruim 3000 leden in Zuid-West Nederland met een omzet van ruim 400 miljoen euro.  De coöperatie is onder andere bekend van de Agrimarkt en de AgriSneltank. Ook heeft CZAV diverse deelnemingen in Nederland en België in agrarisch gerelateerde bedrijven, zoals aardappelverwerking en verschillende andere coöperatieve bedrijven.

Keuze  voor 100% elektrisch rijden
CZAV wil met de aanschaf van de Renault ZOE inspelen op de toekomst. Daarnaast heeft de organisatie besloten om naast de bekende AgriSneltank een start te maken met openbare AgriSnellaad.nl laadstations.

Meer over de Renault ZOE
Dankzij de kracht van 92 pk en 220 Nm koppel levert de elektrische auto Renault ZOE uitstekende prestaties. De 40 kWh batterij zorgt voor een actieradius van maar liefst 400 kilometer NEDC op papier, wat een goede prestatie is onder de huidige 100% elektrische auto’s. In combinatie met de inmiddels vele snelladers langs de snelwegen is deze auto op vele vlakken een zeer interessante 100% elektrische auto.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search