De eerste boot met Hyundai Kona Electric modellen kwam niet zo lang geleden aan in Nederland. En afgelopen maandag heeft Augias één van deze exemplaren in ontvangst mogen nemen tijdens op het United Economy Jaar Event bij Cultuur- en Congrescentrum Antropia in Driebergen. Maurits Timmermans van Augias Schoon-makers heeft de sleutels van deze 100% elektrische Hyundai Kona ontvangen van Niels Braamse van Kyotolease. ‘Voor Augias Schoonmaakdiensten past elektrisch rijden in onze ambitie om het meest duurzame schoonmaakbedrijf van Nederland te zijn. En met Kyotolease kunnen we dat via Triodos Bank financieren en betalen in Uniteds. Beter kunnen we het niet regelen’ aldus Maurits van Augias. Namens Kyotolease willen we Maurits veel fijne groene kilometers wensen!

Niet alleen kiest Augias voor een groene, duurzame auto. Ook wordt deze groene auto betaalt in Uniteds. United Economy is een coöperatie van waardengedreven bedrijven en organisaties, waaronder de Triodos Bank, Augias en Kyotolease. Samen met vele andere leden wordt er bij United Economy gebouwd aan een eerlijke, sociale en groene economie. Dit doen wij onder andere door elkaar te betalen met onze alternatieve circulaire munteenheid, de United (zie www.unitedeconomy.nl). Omdat Kyotolease en Triodos Bank elkaar ook al in Uniteds betalen, maken we met deze stap een nieuwe cirkel rond, zoals te zien op onderstaande afbeelding.

Augias schoon-makers streeft al meer dan 30 jaar naar duurzaamheid en transparantie. Vanuit een sterk ontwikkeld maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel, begon Carl Timmermans aan een eigen lijn duurzame schoonmaakproducten. De duurzame en sociale gedrevenheid zit duidelijk in de genen, aangezien Maurits Timmermans, zoon van Carl, later ook is ingestroomd in het bedrijf. Naast een milieuvriendelijk product wil Augias ook een mensvriendelijk product aanbieden.

De Hyundai Kona Electric is een 100% elektrische auto met middenklasse prijskaartje en een actieradius die niet onder doet voor het hoge segment. De 64kWh batterij zorgt voor 204pk en een rijbereik van 482 volgens de WLTP normering. In de praktijk komt dit neer op 280km onder de slechtste omstandigheden en 595km in de meest gunstige situatie. De Hyundai Kona Electric is de razend populaire nieuwkomer in de elektrische automarkt.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search