Meer bereik voor nieuwe Renault Kangoo ZE

Bestel nu de nieuwe 100% elektrische Renault Kangoo Z.E. met 33 kWh batterijcapaciteit (voorheen 22,5 kWh) & 270 km NEDC (voorheen 170 km NEDC). Met de nieuwe batterij heeft de Renault Kangoo ZE de beste actieradius in het segment van de bedrijfswagens. De Kangoo ZE is te bestellen in drie uitvoeringen: basis, Maxi & Maxi met vijf zitplaatsen.

De nieuwe Kangoo Z.E. is voorzien van belangrijke innovaties, zoals een nieuwe batterij, een nieuwe elektromotor, een nieuwe sterkere lader, een warmtepomp in het aircosysteem en nieuwe connected-diensten. De nieuwe Kangoo Z.E. biedt een grotere actieradius dan alle andere elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagens.

> Offerte Renault Kangoo ZE

Renault Master ZE

Eind 2017 is ook de 100% elektrische Renault Master ZE leverbaar. Dit wordt de eerste 100% elektrische grote bedrijfswagen. De Renault Master ZE krijgt een NEDC-actieradius van 200 km en ook een 33 kWh batterij. Master ZE wordt leverbaar in vier versies, drie lengten en twee hoogten (L1H1, L2H2 en L3H2 en L3 Platform Cabine voor ombouw).
De laadruimte is identiek aan die van de Master met verbrandingsmotor, want de 33 kW batterij is geplaatst onder de carrosserie. Het laadvolume van de Master Z.E. bedraagt, afhankelijk van de configuratie, van 8 tot 22 m3. Met een laadvermogen van 1.400 kg (zonder aanpassingen) is de L3 Platform Cabine versie met vlakke laadvloer geschikt voor talrijke conversies. De belangrijkste is een polyvolume laadruimte van tot wel 22 m3.

> Offerte Renault Master ZE

 

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search