De nieuwe Opel Ampera-e, revolutionaire techniek voor dagelijks gebruik.

Blijf op de hoogte van de nieuwe Ampera-e
We verwachten de nieuwe Ampera-e medio mei 2017 in onze showrooms. Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte over deze revolutionaire auto.

Dit zal de eerste volledig elektrische Opel zijn. De Opel Ampera-e zal beschikken over een revolutionaire actieradius, die verder gaat dan de huidige EV´s. Erg belangrijk is ook het feit dat die voor een bereikbare prijs in de markt wordt gezet. Voortbouwend op de expertise die Opel heeft opgedaan met de oorspronkelijke Ampera combineert de nieuwe Ampera-e innovatieve, elektrische mobiliteit met geavanceerde connectiviteit en puur rijplezier. De Ampera-e oogt compact maar van binnen is hij verrassend ruim door een slimme plaatsing van het accupakket in de bodem van de auto. Verder is de Ampera-e beschikbaar met de nieuwste generatie van het IntelliLink -entertainmentsysteem en van Opel OnStar . Deze gelauwerde connectiviteits- en service-assistent dient onder meer als krachtige wifi-hotspot voor tot wel zeven mobiele apparaten. Het van Apple CarPlay voorziene IntelliLink-systeem biedt de inzittenden  toegang tot muziek en films. Het zijn slechts enkele van de vele entertainmentfuncties aan boord van de Opel Ampera-e.

De baanbrekende actieradius

Volgens de New European Drivind Cycle (NEDC; de huidige standaard voor het vergelijken van bereik tussen verschillende voertuigen) biedt de elektrische Opel op één acculading een actieradius die de magische 400 kilometergrens met ruime marge overschrijdt. Hiermee is de Ampera-e

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search