De populariteit van (compacte) SUV’s is inmiddels doorgedrongen bij de automerken. Logisch is dan ook dat er een 100% elektrische uitvoering komt: de nieuwe Hyundai Kona Electric.
Deze auto is nu te bestellen voor levering deze zomer. Een interessant model dat je uiteraard volledig groen kunt leasen via Kyotolease!

Twee uitvoeringen

Het model is straks in twee uitvoeringen te rijden: met een 39,2 of 64 kWh accupakket. De goedkoopste versie heeft een bereik van 300 kilometer op basis van de WLTP-cyclus met 135 pk, de uitvoering met het grotere accupakket rijdt wel tot 470 kilometer op basis van de WLTP-cyclus en beschikt over 204 pk. De accus’s zijn gemaakt van lithium-ion-polymeer wat volgens Hyundai zorgt voor betere ontlaad- en oplaadcapaciteiten en prestaties.

Opladen

Je hebt de mogelijkheid tot 100 kw laden, waarbij je binnen 54 minuten naar 80 procent van de energie laadt. Met een oplader van 7,2 kW oplader duurt het respectievelijk 6 uur en 10 minuten (39,2 kWh) en 9 uur en 40 minuten (64 kWh). De topsnelheid bedraagt voor beide modellen 167 km/u.

Interieur

De nieuwe KONA Electric heeft geen schakelpook, maar een shift-by-wire-systeem dat de ruimte in het interieur vergroot. De wagen is 1,5 cm hoger en 1 cm langer dan het origineel, waardoor de bagageruimte gegroeid is tot 373 liter. De KONA Electric is uitgerust met allerlei slimme veiligheidssystemen, zoals Blind Spot Collision Warning en Intelligent Speed Limit Warning.

Lease de Kona bij Kyotolease

De auto is nu al te reserveren bij Kyotolease en wordt zomer 2018 geleverd.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search