Bij Volkswagen zijn ze hard bezig met het vormgeven van de wereld van morgen. Volkswagen heeft al twee volledig elektrische modellen (de Volkswagen e-Golf en de Volkswagen e-Up) en staat zeker niet stil. Op korte termijn introduceert Volkswagen vier nieuwe, volledig elektrische modellen: de Volkswagen I.D., I.D. BUZZ, I.D. CROZZ en I.D. VIZZION. Vandaag zetten we het volume wat harder om de toekomstmuziek van Volkswagen met jullie te delen!

Volkswagen I.D.
De Volkswagen I.D. is het eerste model in de reeks nieuwe Volkswagens. Volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden. Dankzij het OpenSpace concept heb je binnenin de ruimte van een Passat, terwijl de carrosserie van de auto zelfs korter is dan de Golf.

 


Volkswagen I.D. BUZZ
Het tweede model, dat volgens de planning vanaf 2022 in productie wordt genomen, is de I.D. BUZZ. De I.D. BUZZ is de beroemdste microbus gecombineerd met nieuwe technologieën die zorgen voor meer veiligheid en ontspanning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bewegings- en stembediening, autonome rijfuncties, gezichtsherkenning en Augmented Reality.


Volkswagen I.D. CROZZ

Het derde model is de Volkswagen I.D. CROZZ, die alle eigenschappen heeft van een SUV. Volkswagen heeft de doelstelling dat de I.D. CROZZ vanaf 2025 volledig autonoom kan rijden. Zo is hij uitgerust met ‘Interactieve Spotlight’, een slim verlichtingssysteem waarmee de auto door middel van dynamische ledverlichting met zijn weggebruikers communiceert en neemt de auto het van je over wanneer je de Pilot-
Modus inschakelt.


Volkswagen I.D. VIZZION

De I.D. VIZZION brengt het nog een stap verder. Deze ‘Premium Sedan’ zal vanaf 2025 volledig autonoom verschijnen op de weg. De I.D. VIZZION heeft geen stuur of pedalen meer. Er zijn nog maar twee traditionele knoppen in de auto en de auto reageert op commando’s die je met je stem en/of met gebaren geeft.

 

Wij vinden in ieder geval Volkswagen bezig is met een mooie groene ontwikkeling en deze vier volledig elektrische modellen klinken ons als muziek in de oren!

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search