Elektrisch 2019: What’s new?
Wat kunnen we in de elektrische automarkt verwachten in 2019? Er staat ons heel veel moois te wachten. Hieronder hebben we de nieuwkomers van volgend jaar op een rijtje gezet. Bij Kyotolease kunnen we haast niet wachten. Is de overstap naar een elektrische auto ook één van jouw goede voornemens? Je rijdt het groenst in een leaseauto van Kyotolease!


Kia e-Niro
De prijzen van de Kia e-Niro longrange (64kWh) zijn nét bekend gemaakt. Nog eind 2018 zal de longrange Kia e-Niro in de showroom verschijnen in twee uitvoeringen: DynamicLine en ExecutiveLine. De Midrange Kia e-Niro (39kWh) wordt in het voorjaar van 2019 verwacht. Nieuwe bestellingen van de 64kWh e-Niro kunnen naar verwachting eind 2019 geleverd worden, omdat er al zoveel Kia e-Niro’s van tevoren gereserveerd zijn, welke eerder op de planning staan. Bij Kyotolease hebben we nog reserveringen beschikbaar!

Audi e-Tron Quattro
De Audi e-Tron Quattro belooft de elektrische automarkt te veroveren met een grote actieradius van gemiddeld 350km in de winter en 450km in de zomer én de mogelijkheid tot een trekhaak! De Audi e-Tron is reeds te reserveren, waardoor je als een van de eersten een e-Tron geleverd krijgt. De eerste bestellingen kunnen volgens Audi vanaf de laatste week van februari 2019 bij de dealer staan. Reserveer je Audi e-Tron Quattro via Kyotolease!

Hyundai Kona Electric (39kWh batterij)
Komend voorjaar zullen ook de prijzen van de Hyundai Kona Electric met 39kWh batterij bekend worden gemaakt. Deze Kona biedt een rijbereik in de praktijk van rond de 200km in de winter en 300km in de zomer. Wanneer je eigenlijk nooit verder dan 200km per rit rijdt, is de 64kWh batterij overbodig en kan deze kleinere batterij met kleiner prijskaartje zeker interessant zijn!


Nissan Leaf E-Plus

Nissan volgt Hyundai en Kia door ook een 64kWh batterij te gaan aanbieden voor de Leaf. Hierdoor neemt het rijbereik meteen met 100km toe, waardoor je gemiddeld 300km in de winter en 400km in de zomer kunt rijden voordat je weer moet opladen. De Nissan Leaf is de bestverkochte elektrische auto van Europa in de eerste helft van 2018. Dat belooft wat voor de Nissan Leaf E-Plus.

Tesla Model 3
De Tesla Model 3 is een model waar al velen lang op wachten. Volgens Tesla is het einde in zicht en kunnen de mensen met de eerste reserveringen hun Tesla Model 3 begin 2019 verwachten. De prijzen van dit ‘budgetmodel’ van Tesla zullen nog in 2018 bekend worden gemaakt. Wil je nog in 2019 een Tesla Model 3 rijden, maar heb je nog niet gereserveerd? Dan adviseert Tesla om dit wel snel te doen!

 

Lucid Air
Medio 2019 wordt de Lucid Air verwacht. Lucid Motors noemt zichzelf ‘a luxury mobility company reimagining what a car can be’ ofwel een luxe mobiliteitsbedrijf die als het ware de auto opnieuw uitvindt. We zijn benieuwd hoe dit zich vertaald in de praktijk. De Lucid Air doet in ieder geval geen pijn aan onze ogen.

 

 

Merdeces EQC
Naast Audi en Jaguar, volgt ook Mercedes met een volledig elektrisch model: de EQC. Verwacht medio 2019, met een rijbereik in de praktijk van gemiddeld 325km in de winter en 425km in de zomer. Met de EQC, slaat Mercedes een nieuwe, emissievrije weg in. In 2022 wil Mercedes van elk model een variant met elektromotor gaan aanbieden. Dat gaat de goede kant op!


Porsche Taycan
Ook Porsche gaat voor elektrificatie van het merk. Ze verwachten dat in 2025 minimaal de helft van de verkochte auto’s volledig elektrisch is. In het vierde kwartaal van 2019 kunnen we de Taycan verwachten. Niet alleen investeren ze in de ontwikkeling van deze vierdeurs Coupé, ze willen ook krachtige snellaadsystemen realiseren, waardoor de Taycan in 4 minuten zou moeten kunnen volladen.

Audi e-Tron Sportback
Na de Audi e-Tron Quattro volgt de e-Tron Sportback in het vierde kwartaal van 2019. Met een sterke elektrische aandrijflijn gaat de Audi e-Tron Sportback voor een accupakket van 95kWh en een actieradius van meer dan 500 kilometer. Het wordt een ruime, krachtige auto die voortborduurt op de weg die Audi met de e-Tron Quattro is ingeslagen.

 

DS 3 Crossback E-Tense
Volgens DS vormt de DS 3 Crossback E-Tense de basis van een nieuwe generatie elektrische auto’s. Eind 2019 kan je deze auto in de showroom verwachten. Er is nog weinig over bekend, maar we kunnen wel al delen dat de E-Tense meer dan 300km actieradius zal hebben en dat DS inzet op onderscheidend design.

 

Volkswagen I.D. Neo
De Volkswagen I.D. Neo is het eerste model uit de I.D. reeks die op de markt komt, verwacht in november 2019. In de komende jaren staan er nog drie I.D. modellen op de planning (de I.D. Buzz, I.D. Crozz en I.D. Vizzion). Met deze nieuwe lijn wil Volkswagen naast emissievrij, ook autonoom rijden verder ontwikkelen en perfectioneren. Lekker bezig!

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search