Als een van de eersten in Nederland mogen wij de weg op met onze splinternieuwe 100% elektrische Ampera-E. De Ampera-E levert met zijn 204pk sterke elektromotor, 60 kWh batterij en een actieradius van maar liefst 520 kilometer NEDC op papier een topprestatie onder de 100% elektrische auto’s. De Ampera-E heeft 4% bijtelling waardoor de netto bijtelling vanaf € 53,61 netto p/m gebaseerd op de nieuwprijs van € 44.000,00 incl. btw. In winterse temperaturen kom je dus +/- 250 km in werkelijkheid en in bij zomerse/gematigde temperaturen rond de 350-400 km in werkelijkheid. In combinatie met de inmiddels vele snelladers langs de snelwegen (zie www.fastned.nl) is deze ruime c-segment auto geschikt voor iedere leaserijder en werkgebied. Volgende beste in actieradius na de Ampera-E is de Renault Zoe (400 km NEDC & 40 kWh batterij), Nieuwe Nissan Leaf (378 km NEDC & 40 kWh batterij) of bijv. de Volkswagen E-Golf (300 km NEDC & 36 kWh batterij).

Deze week ontving Niels Braamse, sales manager van Kyotolease, uit handen van verkoopadviseur Ralph Korving van automotions Opel de sleutels van de opvallend bestickerde Ampera-e.  ‘Als dé groene leasemaatschappij van Nederland is de keuze om zelf al 13 jaar sinds onze oprichting groen te rijden vanzelfsprekend’ vertelt sales manager van Kyotolease Niels Braamse. ‘Onze eerste groene auto’s 13 jaar geleden waren omgebouwde diesels op Puur Plantaardige Olie. Met Kyotolease willen we graag een bijdrage leveren aan een groenere wereld door elke dag bedrijven, overheden en organisaties te motiveren om groen te gaan rijden. De Opel Ampera-E is hierin een perfect visitekaartje voor ons groene leasebedrijf’.

Wilt u een proefrit maken, meer informatie of een offerte van de Opel Ampera-e of andere elektrische auto? Neem direct contact met ons op.

Aflevering automotions Opel aan Kyotolease

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search