GeriMedica heeft recent het wagenpark uitgebreid met een nieuwe elektrische auto. Berijder Hamza Jap-Tjong ontving uit handen van Niels Braamse de sleutels van zijn 100% elektrische Nissan LEAF 2.Zero Edition.

Meer over GeriMedica
Het bedrijf is ontstaan als initiatief van VU Medisch Centrum Amsterdam en 3 grote zorgorganisaties en kenmerkt zich door gezonde groei, een zeer goed netwerk in de sector en snelle, innovatieve software ontwikkeling. Gedreven door de overtuiging dat goede zorg voor kwetsbare mensen en chronisch zieken essentieel is voor de samenleving, ondersteunt GeriMedica behandelaars bij het leveren van de best mogelijke zorg aan deze mensen, waar ze ook wonen. Zij doet dit door het aanbieden van een unieke combinatie van hoogwaardige domeinkennis met de beste informatie technologie.

GeriMedica streeft ernaar om al haar auto’s zo duurzaam mogelijk in te zetten, met een voorkeur voor hybride, volledig elektrisch of alternatieve bio-brandstof. De keuze voor een 100% elektrische Nissan LEAF is dus een logische.

Meer over de Nissan LEAF
De Nissan LEAF heeft een actieradius van 380 NEDC (270 volgens de WLTP-meting) en beschikt bovendien over ProPilot. Met dit systeem rijdt bijna compleet zelfstandig over de snelweg. Hij houdt automatisch afstand tot zijn voorganger en zorgt dat je op je rijstrook blijft. Vooral in de file is dat een uitkomst: geen kuitkrampen meer, want de Leaf hobbelt vanzelf mee. De naam ProPilot Park zegt het al; automatisch inparkeren. Of het nou fileparkeren of achteruit in een parkeervak is, hij doet het voor je. En daarvoor hoef je de pedalen ook niet aan te raken.

We bedanken GeriMedica voor deze leuke samenwerking en wensen ze veel groene kilometers toe!

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search