Driekant Ambachtscentrum, de biologische bakkerij met een winkel en lunchcafé in de pittoreske binnenstad van Zutphen, kiest voor de Opel Ampera-E. Het maandelijkse leasebedrag van deze 100% elektrische auto wordt volledig voldaan aan Kyotolease in Uniteds in plaats van Euro’s. Afgelopen week ontving oprichter Henk Smit de sleutels van hun nieuwe Opel Ampera-E.

Driekant Ambachtscentrum
Henk Smit richtte in 1996 het bedrijf op met als doel een brug te slaan tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol concept voor sociaal ondernemen, dat door veel mensen en organisaties wordt ondersteund. Driekant Ambachtscentrum is tevens lid van MVO Nederland en neemt zijn verantwoordelijkheden ten aanzien van het milieu en de maatschappij. Zo ook door de keuze voor een 100% elektrische auto.

Transactie in Uniteds
Net als Kyotolease is Driekant Ambachtscentrum ook fanatiek lid van het netwerk United Economy. Alle transacties binnen het groene leasecontract is dan ook in de circulaire munt Uniteds voldaan.  Eén United staat gelijk aan één euro. Zo bouwen de partners binnen het netwerk samen aan een eerlijke, sociale en groene economie.

We zijn dan ook trots op weer een volledig groene transactie!

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search