Als een van de eerste in Nederland mag KiesZon de weg op met deze splinternieuwe 100% elektrische Hyundai Kona Electric. Enkele weken geleden arriveerde de eerste lichting Kona Electric’s in de haven van Rotterdam. Het is een leuke primeur dat account manager Marc van der Pol van KiesZon vandaag de sleutels van een van deze eerste auto’s in ontvangst heeft mogen nemen. Niels Braamse, van Kyotolease B.V., overhandigde de sleutel aan Marc. ‘Fossielvrij rijden heeft de toekomst, we zijn bij KiesZon trots daar een voorschot op te kunnen nemen met deze all electric Hyundai Kona’ aldus de trotse 100% elektrische berijder Marc. Deze auto ingezet bij KiesZon is hiermee ook de eerste Kona Electric die Kyotolease heeft mogen afleveren.

KiesZon
KiesZon werkt vanuit drie centrale kernwaarden aan één doel: Met daadkracht, vakmanschap en partnership zorgen dat de vrije zonne-energie die voor handen is, ten volle wordt benut. Al sinds 2009 werkt KiesZon aan deze solar revolutie, door bedrijven te helpen bij het realiseren van duurzame energievoorziening. Hierbij biedt KiesZon volledige ontzorging aan. Alles voor duurzame, groene stroom en een fossielvrije toekomst!

Hyundai Kona Electric
De Hyundai Kona Electric is een op dit moment een van de populairste 100% elektrische nieuwkomers in de groene autoleasemarkt, en de eerste complete 100% elektrische SUV. Met een ruime reikwijdte van 480km volgens de WLTP-normering en met een scherpe prijs, wordt deze elektrische Kona bestempeld als beste prijs-kwaliteit 100% elektrische auto. De 64kWh batterij kan met 80kW snelladen, waardoor je weer 100km kunt rijden na 15-25 minuten snelladen, waardoor de Kona Electric de ideale leaseauto is voor de zakelijke rijder.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search