Afgelopen week mocht Peter Jacobs, vrijwilliger bij het Jeugd & Jongerenkamp, de Opel Ampera-e van Kyotolease tien dagen meenemen op kamp. Het Jeugd & Jongerenkamp is een jaarlijks terugkerend zomerkamp voor verstandelijk gehandicapte jongeren.

Kyotolease steunt graag mooie sociale initiatieven en gaf daarom de Opel Ampera-e inclusief een laadpas mee. Peter Jacobs kon er zo volop mee rondrijden, en dat heeft hij zeker gedaan. “Het rijden in een elektrische auto, in combinatie met de veiligheidssystemen die deze Ampera-e met zich meebrengt, zorgt voor een enorme rust en daarom meer concentratie om je te focussen op het rijden”, geeft hij aan. “Hierdoor was er een merkbare lossere sfeer mogelijk, die vooral met deze mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking dan weer aanzet tot meelallen met Nederlandse hits en après ski. In een woord ‘geweldig’. Deze auto is een welkome aanvulling geweest van onze pendelvloot op kamp. En we hebben er dankbaar en veelvuldig gebruik van gemaakt.“

Het Jeugd & Jongerenkamp wordt jaarlijks mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en de steun van KansPlus/Philadelphia en andere ogranisaties en bedrijven.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search