De elektrische modellen Kona Electric en IONIQ Plug-in van Hyundai zijn tijdens de Auto Express New Car Awards 2018 in de prijzen gevallen.  Het evenement werd georganiseerd door het Britse automagazine Auto Express.

De Hyundai Kona Electric is uitgeroepen tot‘Best affordable electric car’ en de Hyundai Ioniq Plug-in Hybride heeft de prijs van ‘Best affordable hybrid car’ ontvangen.

Beide modellen onderscheiden zich door scherpe prijzen in combinatie met uitstekende prestaties. De jury was met name onder de indruk van prestaties van de Hyundai KONA Electric. ’s Werelds eerste 100% elektrische SUV met long-range batterij (64 kWh) heeft een rijbereik van maar liefst 482 km (volgens WLTP) en is er vanaf € 39.195,-. Bovendien valt hij in de voor zakelijk rijders gunstige 4% bijtellingscategorie.

Ook rijden in deze bekroonde Kona Electric? Wij hebben nog enkele pre-orders van de Hyundai Kona Electric Premium beschikbaar hebben voor levering augustus/september van dit jaar. Zo kunt u via via Kyotolease snel groen op weg in de prijswinnaar van dit jaar. Let op, OP=OP!

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search