World Forum mag de weg op met een van de eerste en splinternieuwe 100% elektrische Hyundai Kona Electric. De afgeleverde Kona stond op de boot met Kona Electric’s welke zijn binnengekomen in Nederland via de haven van Rotterdam. Commercieel directeur, Kirsten Vosmer, ontving de sleutels van Niels Braamse van Kyotolease. Weer een mooie groene aanwinst voor World Forum. “Onze hele bedrijfsvoering is 100% op groene stroom. Het is duidelijk dat dit de toekomst is en zoals op vele vlakken in onze bedrijfsvoering willen we ook hierin voorop lopen. World Forum The Hague is 100% elektrisch!” aldus Kirsten. Kyotolease wenst Kirsten veel rijplezier toe!

World Forum The Hague
‘Think Green’, Think People’ en ‘Think Local’. Deze 3 thema’s heeft World Forum altijd in het achterhoofd bij nieuwe projecten en ontwikkelingen. World Forum in Den Haag is een multifunctioneel gebouw voor onder andere congressen, festivals, concerten en beurzen, waar bewust rekening wordt gehouden met sociale verantwoordelijkheid. Met een ‘Corporate Social Responsibility’ beleid wordt bewust voor groen gekozen en aan verduurzaming gewerkt. De Hyundai Kona Electric van Kirsten sluit hier mooi bij aan.

Hyundai Kona Electric
Wanneer we de Hyundai Kona Electric kort moeten samenvatten, komen 3 punten naar voren: Een 100% elektrische SUV, een flinke actieradius en een gunstig prijskaartje. Met een flinke actieradius doelen we op gemiddeld tussen de 350km en 450km in de zomer. Duits magazine Autobild kwam bij een testrit tot maar liefst 613km ver! Wanneer we er nog verder op in gaan, maken de 4% bijtelling en de mogelijkheid tot snelladen met 80KW het plaatje compleet. Een nieuwkomer in de elektrische automarkt die we bij Kyotolease met open armen ontvangen. Is je interesse gewekt? Vraag een offerte aan!

 

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search