Kyotolease mocht onlangs weer een mooie groene auto afleveren bij De Vegetarische Slager. Ditmaal mag De Vegetarische Slager de weg op met een van de eerste en splinternieuwe 100% elektrische Hyundai Kona Electric. De afgeleverde Kona stond op de boot met Kona Electric’s welke zijn binnengekomen in Nederland via de haven van Rotterdam. Sales manager van De Vegetarische Slager, Sebastiaan Krouwel, ontving de sleutels van Niels Braamse van Kyotolease. Weer een mooie groene aanwinst voor deze groene slager!

De Vegetarische Slager
Culinair hoogwaardige producten maken, dieren bevrijden uit de voedselketen en de ecologische voetafdruk verkleinen. Dat is waar De Vegetarische Slager naar streeft. Oprichter Jaap Korteweg heeft als ambitie om de grootste slager ter wereld te worden, zonder vlees. Het ‘vleesch’ van De Vegetarische Slager is vrij van de milieunadelen die de normale vleesproductie heeft, zonder in te leveren op smaak en beleving. Genieten zonder schuldgevoel, daar kunnen we ons bij Kyotolease wel in vinden!

De Hyundai Kona Electric
Zoek je een 100% elektrische SUV met mooie actieradius en vriendelijk prijskaartje? Dan kom je uit bij de Hyundai Kona Electric. De elektrische Kona heeft een ruime actieradius van 480km (WLTP), waarmee je ook in de praktijk rond de 330km in de winter en 460km in de zomer haalt (bij gecombineerd gebruik snelweg/stad). Rijd je over het algemeen enkel stadskilometers, dan kom je zelfs nog verder. Ook blijft onder de €50.000 grens, waardoor je in 2019 nog steeds profiteert van 4% bijtelling over de gehele waarde.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search