Bij BMW zijn ze hard bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van de BMW-i lijn. In de komende jaren verwachten ze de BMW iX3, de i4 en de iNEXT uit te kunnen brengen. Deze modellen worden dan ook al volop getest. Lees hieronder meer over deze drie nieuwkomers.

BMW iX3

De BMW iX3 is de eerste elektrische nieuwkomer in de automarkt. Het wordt een elektrische SUV met 200kW motor, een 70kWh batterij en een actieradius van zo’n 400km. De BMW iX3 zal kunnen laden met een maximum laadcapaciteit van 150kW, waardoor je vlot weer op weg kunt. Volgens BMW was de i3 een mooi voorproefje en wordt de iX3 een sterke, comfortabele en functionele auto die klaar is voor de toekomst. Hij is vanaf 2020 beschikbaar.

 

 

 

 

 

BMW i4

Na de SUV volgt de i4 als vierdeurs coupé. De actieradius wordt nu geschat op 600 kilometer. De BMW i4 heeft veel overeenkomsten met de 4 Serie Gran Coupé van nu, maar dan compleet elektrisch. Volgens BMW kan de i4 in minder dan 4 seconden de 100km per uur halen en komt de topsnelheid boven de 200km per uur. Naast comfort en functionaliteit wordt de i4 bestempeld als vlotte (elektrische) zakensedan, welke in 2021 in München van de productieband moet gaan rollen.

 

 

 

 

 

BMW Vision iNEXT

In de autowereld is duidelijk de trend autonomisering te herkennen. Wanneer we steeds een stapje verder in de toekomst kijken, zien we ook dat de concept cars steeds verder zijn ontwikkeld op het gebied van autonoom rijden. Volgens BMW laat de Vision iNEXT zien hoe intelligentere voertuigen ons leven eenvoudiger en mooier maken. Hierbij kan je naast futuristische technologieën, een actieradius van meer dan 600km verwachten.

 

 

 

 

Wij zijn benieuwd hoe de ontwikkelingen in de mobiliteit zich gaan vormgeven. Het beeld van BMW, waarin je transportmiddel transformeert naar een leefruimte waarin de focus op jou ligt en je veilig en verbonden bent, klinkt best aangenaam. We kijken er naar uit!

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search