Als een van de eersten in Nederland mag De Vegetarische Slager de weg op met een splinternieuwe 100% elektrische auto. Recent ontving Milou Kruijsdijk van De Vegetarische Slager de sleutels van een nieuwe Opel Ampera-E uit handen van onze sales manager Niels Braamse.

Vegetarische Slager
Oprichter Jaap Korteweg begon zijn zoektocht naar iets dat zijn verlangen naar vlees kon vervullen, zonder dat daar dieren aan te pas zouden komen. Na tien jaar ontwikkelen vond Jaap samen met onder andere chef-koks innovatieve vleesvervangers uit met een spectaculaire bite en structuur. Nu, jaren verder, is de Vegetarische Slager een succesvol concept.

100% elektrisch
De Ampera-E levert met zijn 204pk sterke elektromotor dus trekt vlot op. De 60 kWh batterij zorgt voor een actieradius van maar liefst 520 kilometer NEDC op papier, wat een topprestatie is onder de huidige 100% elektrische auto’s. In combinatie met de inmiddels vele snelladers langs de snelwegen is deze ruime c-segment auto op vele vlakken een zeer interessante 100% elektrische auto.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search