Als een van de weinigen in Nederland mag Greenchoice de weg op met een splinternieuwe 100% elektrische Opel Ampera-E met een actieradius op papier van 520 km NEDC en een 60 kWh batterij. Vandaag ontving CFO Martin van Sleeuwen van Greenchoice de sleutels van de nieuwe Opel Ampera-E uit handen van onze sales manager Niels Braamse. Bij de aflevering waren ook aanwezig Bram Kok van de facilitaire afdeling van Greenchoice en de vertegenwoordigers van de United Economy binnen Greenchoice Karel Zegers en Rosa Tilman. Deze 100% elektrische auto wordt namelijk door Greenchoice aan Kyotolease betaalt in Uniteds (de circulaire munt van United Economy), in plaats van Euro’s.

Greenchoice heeft als toekomstvisie om duurzaamheid 100% vanzelfsprekend te maken. Groene energie wordt dichtbij klanten opgewekt en dichtbij de duurzame bron gebruikt. Mensen zijn zich bewust van hun energieverbruik, besparen actief energie en wekken zoveel mogelijk zelf – of samen – groene stroom op. Iedereen heeft daarvoor toegang tot betaalbare en betrouwbare duurzame technologieën. De keuze voor deze 100% elektrische auto sluit daarbij aan bij de duurzame visie van het bedrijf.

Betaling in circulair geld
Voor Greenchoice is de deelname aan circulair geld vooral ingegeven vanuit de duurzame missie om Nederland steeds groener te maken.  De duurzame partijen binnen het netwerk United Economy, waaronder ook Kyotolease, betalen elkaar met de circulaire munt United. Eén United staat gelijk aan één euro. Zo bouwen de partners binnen het netwerk samen aan een eerlijke, sociale en groene economie.

We zijn dan ook trots op deze volledig groene transacties; van een groene leaseauto tussen twee groene bedrijven op een volhoudbare manier verhandelt in Uniteds!

Meer over betalen in Uniteds?
De United Economy is een netwerk van ondernemers in Nederland waar Kyotolease lid van is. We bouwen samen actief aan een eerlijke, sociale en groene economie met eigen spelregels die we als ondernemers met elkaar afspreken. Een daarvan is circulair geld. Dit geld blijft in het netwerk en kan bij elke besteding weer opnieuw waarde creëren. Ook hanteren we nul dagen betalingstermijn en kent de United geen rente. Bij Kyotolease is het dan ook mogelijk facturen te betalen met Uniteds ipv Euro’s. Kijk op www.unitedeconomy.nl voor meer informatie.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search