Verzekering

In de leaseprijs zijn de premie en kosten inbegrepen voor:

  • W.A. en-casco verzekering
  • Inzittendenverzekering
  • De groene kaart

Wanneer de bestaande verzekeringen geen dekking biedt voor overige zaken als eigen aangebrachte waardes raden wij altijd aan om aanvullend te verzekeren. In het geval van een niet op derden te verhalen cascoschade zal er een eigen risico in rekening worden gebracht.

Schade? Altijd melden s.v.p.

Wij vragen schade altijd binnen 24 uur te melden. U kunt dit doen door contact op te nemen via e-mail of telefonisch. Vervolgens vragen wij u om het digitale schadeformulier in te vullen. Wilt u een afspraak maken om de schade te laten repareren? Neem dan contact op met de afdeling schade.

Ruitschade

In geval van ruitschade vragen wij u ook om dit altijd binnen 24 uur te melden. Verder hoeft u voor schade in de vorm van een ster in de ruit niet het schadeformulier in te vullen. Een snelle reparatie volstaat zodat volledige vervanging van de ruit kan worden volkomen. Hiervoor kunt u contact op nemen met Kyotolease zij helpen u bij het vinden van een reparateur in de buurt.

Wegslepen van uw auto als gevolg van schade

Wanneer uw auto weggesleept moet worden als gevolg van schade, kunt u dit melden bij het alarmnummer van onze verzekeraar. Het nummer is te vinden op de groene kaart van uw autoverzekering.

Diefstal en inbraak

In het geval van diefstal of inbraak is het noodzakelijk dat hiervan aangifte wordt gedaan bij de politie. Daarna meldt u het bij ons.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search