Pechhulp

Als u pech heeft met uw auto en het is niet verantwoord met uw auto verder te rijden, kunt u het beste als eerste de alarmcentrale van uw automerk bellen. Het nummer staat in het instructieboekje vermeld. Via de alarmcentrale van uw automerk wordt u naar het dichtstbijzijnde autobedrijf geleid. Hier zal worden bepaald of de auto direct gemaakt kan worden of dat er een vervangauto* nodig is.

ANWB-dekking

Kan u niet geholpen worden door het autobedrijf maar heeft u wel een ANWB-dekking? Neem dan contact op met de ANWB. U kunt zich dan aanmelden met uw brandstofpas met daarop het ANWB-logo. Geen ANWB-dekking en kunt u niet geholpen worden door het autobedrijf? Neem dan tijdens kantooruren contact op met ons algemene nummer 0113-237958.

Buiten kantooruren

Staat u buiten kantooruren met schade of pech langs de weg? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het alarmnummer van de pechhulpdienst. In de meeste gevallen is het recht op pechhulp namelijk in het leasecontract opgenomen. U wordt zo snel mogelijk weer op weg geholpen. Aanvullende verzekeringen tegen pechhulp zijn dan ook overbodig. Wij adviseren u echter wel om bij buitenlandse reizen een reisverzekering af te sluiten.

24/7 Alarmcentrale

Onze 24/7 alarmcentrale is in geval van pech, schade en diefstal 24/7 bereikbaar via ons algemene nummer 0113-237958 (of na 17.00 ook bereikbaar via: 0592-390022).

*Meer informatie over een vervangauto is te vinden onder het kopje ‘Vervangend vervoer’

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search