Mercedes-Benz e-Vito

De Mercedes-Benz eVito is de eerste 100% elektrische bestelwagen van Mercedes. Met een actieradius van 150 kilometer volgens de WLTP-normering, en een maximale snelheid van 120 kilometer per uur, is deze elektrische bestelwagen het meest geschikt voor bedrijven die voornamelijk rondrijden in de stad, bijvoorbeeld koeriersdiensten en/of servicediensten. Er zijn natuurlijk al meer elektrische bestelbusjes te verkrijgen, maar de Mercedes-Benz eVito zit hier met 6 en 6,6 m3 qua formaat precies tussenin.

Het basismodel is 5,14 meter lang met een laadvermogen van 1.073 kg. De langere versie van 5,37 meter lang mag 1.048 kg meenemen, tot een maximaal toegestaan gewicht van 3.200 kg.

Vanwege het toenemende aantal pakketbezorgingen en steeds strengere duurzaamheidseisen, zeker in steden vanwege de luchtkwaliteit, past deze Mercedes-Benz eVito prima in het nieuwe mobiliteitsbeeld. De eVito is vanaf nu te bestellen met een vanafprijs van €46.720,-. Is de eVito iets voor jou? Vraag hieronder een offerte aan!

Offerte aanvragen
Categorie:

Extra informatie

Soort

Merk

Model

Brandstof

Bijtelling

8% bijtelling

Energielabel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mercedes-Benz e-Vito” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerteformulier