Kyotolease wil naast het leasen van groene auto’s mensen ook bewuster maken van het belang van groen rijden. Mede hierom heeft Kyotolease en aantal aanvullende diensten. Op deze manier kunt u nog groener met uw auto omgaan en optimaal profiteren van extra voordeel.

KyotoShare / Poolautoreserveringssysteem

KyotoShare is een speciaal reserveringssysteem toegespitst op groene poolauto’s. Ons reserveringssysteem kan op basis van de ingegeven ritlengte door de berijder een auto met een passende actieradius toewijzen aan desbetreffende berijder. Uitzonderingsgevallen kunnen ook door het systeem worden opgevangen zoals het geven van een ander reisalternatief. Kyotolease implementeert het reserveringssysteem graag in uw organisatie. Wilt u meer over het systeem, neem dan contact met ons op.

Poolautobeheer

Met poolautobeheer neemt Kyotolease u alle zaken omtrent uw groene auto uit handen. Met poolautobeheer kunt u een keer in de 6 weken uw auto van binnen en buiten laten reinigen, regelmatige schadechecks aanvragen en  uw auto naar onderhoud en bandenwissels laten brengen! Wilt u gebruik maken van poolautobeheer neem dan contact met ons op.

CO2 Compensatie

Wilt u echt op alle gebieden milieubewust zijn dan kunt u uw CO2 uitstoot compenseren via de Climate Neutral Group. De group streeft naar een klimaat neutrale wereld! U kunt investeren in klimaatprojecten op deze manier vermindert u eenzelfde hoeveelheid CO2 in het gebied waar het project actief is, als hier van uw CO2-voetafdruk af gaat. Wilt u meer weten over de projecten van de Climate Neutral Group u leest hier meer.

Thuisladen

Gemakkelijk thuis (snel)laden met uw eigen laadpaal. We brengen u graag in contact met een van onze partners op het gebied van elektrisch laden. Vraag vrijblijvend een kosteloze schouwing en offerte aan.

Subsidie aanvragen

Kyotolease neemt u de subsidieaanvragen voor uw groene auto uit handen. Kyotolease vraagt altijd standaard de subsidies voor uw auto aan die gelden in uw stad of provincie.

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bij groene autokeuze:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search